Service auto

Profesionisti, dotati si ieftini!   SERVICE AUTO MULTIMARCA, Service autorizat BMW

MECANICA 
Atelierul de mecanica este dotat cu o gama de SDV-uri care ne permit atat diagnosticarea cat si remedierea defectelor. Remedierea deficientelor constatate in functionarea elementelor mecanice ale autovehiculului se face prin reglare sau inlocuire, astfel incat acestea sa fie readuse la parametrii optimi de functionare prevazuti in manualele de reparatie ale producatorului, respectand standardele ISO in vigoare. Utilaje aflate in dotare: elevatoare, stand de frane cu role, stand de incercare amortizoare, aparat computerizat pentru verificarea si incarcarea instalatiilor de climatizare, etc.
ELECTRIC
Ca urmare a vitezei de dezvoltare si implementare a sistemelor electronice integrate am simtit nevoia de retehnologizare a atelierului cu instrumente capabile sa exploateze la maximum resursele de diagnoza oferite de producatorii de autovehicule. Aceasta functie de auto-diagnoza face posibila efectuarea de testari directe a componentelor periferice ale oricarui sistem electronic al autovehiculului astfel (INJECTE, ABS, ESP, etc.) oferind solutii simple pentru cele mai complexe disfunctii. Plecand de la simptomele remarcate de utilizator, sistemul software de diagnoza identifica rapid si eficient cauza disfunctionalitatii autovehiculului, astfel timpii de imobilizare in atelierul de service fiind practic redusi cu pana la 50%.
CAROSERIE 
Remedierea tuturor daunelor de caroserie este sustinuta de Service Multimarca Comat printr-un program de decontare directa cu marii asiguratori de pe piata romaneasca, fara implicarea dumneavoastra din punct de vedere financiar. In situatia
neplacuta a unui accident auto, puteti apela cu incredere la serviciile de tinichigerie oferite de unitatea noastra de service. Utilizand tehnologii moderne si performante, echipamente si materiale speciale,
specialistii nostri executa rapid si eficient aceste lucrari, redand masinii dumneavoastra aspectul initial. Promptitudinea in executarea lucrarilor este un factor esential in colaborarea service-ului nostru cu clientii, atat companii ce detin parcuri auto cat si persoane fizice.
VOPSITORIE
Atelierul de vopsitorie este dotat cu o cabina de vopsire ultramodern si impreuna cu zona de pregatire, elimina praful si alti factori externi din procesul de vopsire asigurandu-se astfel o calitate superioara a tuturor lucrarilor. Tehnologia de vopsire pe baza de apa intruneste toate conditiile de mediu impuse de standardele europene in vigoare, fiind una dintre ceie mai performante din industria de profil.
 ITP
Statia ITP este acreditata RAR si este dotata cu cele mai noi aparate de testare ce asigura verificarea autovehiculului dumneavoastra din punct de vedere tehnic, pentru a intruni cele mai exigente norme privind siguranta dumneavoastra in trafic si normele de poluare admise.

Pentru cel mai bun raport calitate/pret, va asteptam la
►Service Auto Multimarca Comat◄
Iasi, str. Luca Arbore, nr.3
Tel:0232/24100, int 145

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.